1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Afpakken en doorslikken 6 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Afpakken en doorslikken 6 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Afpakken en doorslikken 6 Letters Cryptogram is INNMAE.

by Demi

Updated Jun 28, 2024

Advertisement

Afpakken en doorslikken 6 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Afpakken en doorslikken 6 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Afpakken en doorslikken 6 Letters Cryptogram is INNMAE.

Antwoord Lengte
INNMAE 6 Letters

Definitie INNMAE

Het antwoord "INNMAE" lijkt geen standaard Nederlands woord te zijn. Het zou kunnen dat het een afkorting is of een specifieke term die binnen de context van het kruiswoordraadsel gebruikt wordt.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Vaak bevatten kruiswoordraadsels afkortingen, synoniemen of specifieke termen die niet altijd alledaagse taal zijn.

Als er meer context is over de specifieke aanwijzing of het aantal letters, kan ik mogelijk een nauwkeuriger antwoord geven.

"In het midden" is een fascinerende dagelijkse kruiswoordpuzzel die zowel in NRC Handelsblad als nrc.next te vinden is, vooraanstaande Nederlandse kranten bekend om hun hoogwaardige journalistiek.

Deze unieke puzzel onderscheidt zich door zijn integratie van actueel nieuws, waardoor lezers zich kunnen verdiepen in de actualiteit en de belangrijkste figuren of onderwerpen kunnen herkennen die de krantenkoppen halen.

Met zijn aansprekende opzet fungeert 'In het midden' niet alleen als bron van vermaak, maar stimuleert het ook lezers om op een dynamische en interactieve wijze op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement