1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Ambachtsman die zijn vak niet verstaat 12 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Ambachtsman die zijn vak niet verstaat 12 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Ambachtsman die zijn vak niet verstaat 12 Letters Cryptogram is FIETSENMAKER.

by Zoë

Updated Jun 29, 2024

Advertisement

Ambachtsman die zijn vak niet verstaat 12 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Ambachtsman die zijn vak niet verstaat 12 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Ambachtsman die zijn vak niet verstaat 12 Letters Cryptogram is FIETSENMAKER.

Antwoord Lengte
FIETSENMAKER 12 Letters

Definitie FIETSENMAKER

Het antwoord "FIETSENMAKER" komt van de Nederlandse uitdrukking "Een fietsenmaker die zijn vak niet verstaat," wat betekent dat het verwijst naar iemand die niet goed is in zijn beroep of ambacht.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

In het kruiswoordraadsel wordt vaak gebruikgemaakt van dit soort cryptische omschrijvingen waarbij de letterlijke betekenis van de woorden tot een specifiek antwoord leidt.

In dit geval wordt een ambachtsman genoemd, wat vaak naar een vakman verwijst, en "die zijn vak niet verstaat" geeft aan dat deze persoon niet bekwaam is in zijn werk.

Als je vaak kruiswoordpuzzels oplost, heb je waarschijnlijk gehoord van de puzzel "In Het Midden".

Deze kruiswoordpuzzel, ontwikkeld door NRC Handelsblad, een gerenommeerde Nederlandse krantenuitgever, staat bekend als een van de meest creatieve en uitdagende puzzels die puzzelliefhebbers graag spelen.

Of je nu nieuw bent in het puzzelen of een doorgewinterde speler, probeer deze kruiswoordpuzzel van NRC voor een dag vol plezier.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement