1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Angstige militair 4 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Angstige militair 4 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Hier is het antwoord voor "Angstige militair 4 Letters kruiswoordraadsel". HAAS is het antwoord voor een Angstige militair 4 Letters kruiswoordraadsel.

by Sofie

Updated Jun 15, 2024

Advertisement

Angstige militair 4 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Angstige militair 4 Letters Het antwoord op de Angstige militair 4 Letters Kruiswoordraadsel is HAAS.

Antwoord Lengte
HAAS 4 Letters

Definitie HAAS

De oplossing "HAAS" combineert deze twee elementen. Een "haas" is een dier dat bekend staat om zijn schuwe en angstige gedrag, maar in cryptische puzzels verwijst "haas" ook naar iemand die bang is (zoals een angstige militair).

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Dus, de oplossing "HAAS" past precies bij de omschrijving "Angstige militair", omdat het zowel de betekenis van een angstig persoon als de schuwe aard van een haas bevat. Bovendien bestaat het uit vier letters, wat overeenkomt met de lengte van het gezochte woord.

Een puzzelwoordenboek is een naslagwerk dat wordt gebruikt om antwoorden te vinden op puzzels, zoals kruiswoordraadsels, cryptogrammen en andere taalgerelateerde raadsels.

Het bevat een lijst van woorden en zinnen, gesorteerd op lengte en soms ook op de letters die al bekend zijn in het puzzelrooster.

Puzzelwoordenboeken zijn handige hulpmiddelen voor puzzelliefhebbers die vastlopen en hulp nodig hebben bij het invullen van lege vakjes in hun puzzels.

In een puzzelwoordenboek kun je zoeken naar woorden die passen bij de gegeven lettercombinaties en lengtevereisten, waardoor je snel de ontbrekende woorden in je puzzel kunt vinden.

Deze boeken worden vaak uitgegeven in verschillende edities en bevatten duizenden woorden en uitdrukkingen om puzzelaars te helpen bij het oplossen van hun puzzels.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Recente artikelen

Advertisement