1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Bewust de achterstand weggewerkt hebben (4+2+3) Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Bewust de achterstand weggewerkt hebben (4+2+3) Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Bewust de achterstand weggewerkt hebben (4+2+3) Letters Cryptogram is WEER BIJ ZIJN.

by Demi

Updated Jun 29, 2024

Advertisement

Bewust de achterstand weggewerkt hebben (4+2+3) Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Bewust de achterstand weggewerkt hebben (4+2+3) Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Bewust de achterstand weggewerkt hebben (4+2+3) Letters Cryptogram is WEER BIJ ZIJN.

Antwoord Lengte
WEER BIJ ZIJN (4+2+3) Letters

Definitie WEER BIJ ZIJN

Het kruiswoordraadselantwoord "WEER BIJ ZIJN" betekent dat je weer op het punt bent om gelijk te staan of weer op hetzelfde niveau bent als anderen, nadat je eerder een achterstand had opgelopen.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het impliceert dat je de achterstand hebt ingelopen en nu weer op het gewenste niveau bent. Dus, "WEER BIJ ZIJN" staat voor het wegwerken van de achterstand en terugkeren naar een normale of gewenste staat.

"In het midden" is een boeiende dagelijkse kruiswoordpuzzel die te vinden is in zowel NRC Handelsblad als nrc.next, Nederlandse kranten die bekend staan om hun hoogwaardige journalistiek.

Deze unieke puzzel onderscheidt zich door de integratie van een nieuws gerelateerd aspect, waardoor lezers zich in de actualiteit kunnen verdiepen en de centrale figuren of onderwerpen kunnen identificeren die de krantenkoppen halen.

Met zijn aansprekende format dient 'In het midden' niet alleen als bron van vermaak, maar moedigt het de lezers ook aan om op een dynamische en interactieve manier op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Recente artikelen

Advertisement