1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Breekbare jongen 7 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Breekbare jongen 7 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Breekbare jongen 7 Letters Cryptogram is KNAKKER.

by Sofie

Updated Jun 19, 2024

Advertisement

Breekbare jongen 7 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint " Breekbare jongen 7 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Breekbare jongen 7 Letters Cryptogram is KNAKKER.

Antwoord Lengte
KNAKKER 7 Letters

Definitie KNAKKER

Het kruiswoordraadselantwoord "KNAKKER" voor de vraag "Breekbare jongen" verwijst naar een informele term die in het Nederlands wordt gebruikt om een jongen of man aan te duiden die fragiel of breekbaar lijkt te zijn.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het woord "knakker" kan hier worden geïnterpreteerd als iemand die snel breekt of kwetsbaar is, mogelijk zowel fysiek als mentaal.

Als je een fan bent van kruiswoordpuzzels, heb je waarschijnlijk gehoord van de puzzel "In Het Midden".

Deze kruiswoordpuzzel, ontworpen door NRC Handelsblad, een vooraanstaande krant uit Nederland, staat bekend als een van de meest creatieve en uitdagende puzzels die liefhebbers graag spelen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, probeer deze kruiswoordpuzzel van NRC voor een dag vol plezier en uitdaging.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement