1. Dutchkeer » 
  2. De Volkskrant » 
  3. De Volkskrant Kruiswoordraadsel antwoorden voor vandaag 04 Juli 2024

De Volkskrant Kruiswoordraadsel antwoorden voor vandaag 04 Juli 2024

Ga naar deze pagina voor onze gids van vandaag voor het antwoord op het kruiswoordraadsel van De Volkskrant en neem de tijd om de aanwijzingen op te lossen. We hebben elk puzzelantwoord gedecodeerd en hier alles netjes op een rij gezet. Laten we dus zonder verder oponthoud terugkeren naar het artikel.

by Sofie

Updated Jul 04, 2024

Advertisement

De Volkskrant Kruiswoordraadsel antwoorden voor vandaag 04 Juli 2024

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Gek 6 Letters is GETIKT.

Uitleg: Het antwoord "GETIKT" verwijst naar iemand die in het kruiswoordraadsel 'gek' wordt genoemd. In dit geval betekent 'getikt' dat iemand een beetje gek of excentriek is. Het woord 'getikt' wordt informeel gebruikt om aan te geven dat iemand een beetje vreemd of apart is, wat past bij de beschrijving van 'gek' in een kruiswoordraadsel.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Opleiding 6 Letters is STUDIE.

Uitleg: Het antwoord "STUDIE" verwijst naar een vorm van educatieve activiteit, zoals een cursus, programma of academische activiteit waarbij men kennis opdoet over een specifiek onderwerp. In het kader van een kruiswoordraadsel kan "STUDIE" worden gebruikt als synoniem voor "opleiding" of "leren".

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Trojaanse held 6 Letters is AENEAS.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord "AENEAS" verwijst naar een figuur uit de Griekse mythologie en de Romeinse geschiedenis. Aeneas was een Trojaanse held, een zoon van de godin Aphrodite (Venus in de Romeinse mythologie) en Anchises, een Trojaanse prins. Hij speelt een centrale rol in het epos van Vergilius, de "Aeneis".

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Heel erg 6 Letters is OEREND.

Uitleg: Het antwoord "OEREND" is een typisch Nederlands woord dat wordt gebruikt om iets of iemand te beschrijven als heel erg of zeer. Het wordt vaak gebruikt in informele contexten en is afgeleid van het woord "oer", wat oorspronkelijk of fundamenteel betekent. In kruiswoordraadsels wordt vaak naar synoniemen gezocht die passen bij de aanwijzingen en de beschikbare letters, vandaar dat "OEREND" hier van toepassing is als synoniem voor "heel erg".

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Keukenkruid 7 Letters is LAURIER.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord "LAURIER" verwijst naar de laurierplant, die bekend staat om zijn aromatische bladeren die vaak worden gebruikt als kruid in de keuken. Laurierbladeren worden vaak toegevoegd aan stoofschotels, soepen en sauzen om smaak toe te voegen. In kruiswoordraadsels wordt "keukenkruid" vaak als aanwijzing gebruikt voor kruiden die in de keuken worden gebruikt, zoals laurier.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van September 3 Letters is SEP.

Uitleg: Het antwoord "SEP" kan worden verklaard als een afkorting van het woord "September". In veel kruiswoordraadsels worden afkortingen gebruikt om ruimte te besparen en het puzzelen uitdagender te maken. Dus "SEP" staat simpelweg voor de maand september.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Dans 4 Letters is WALS.

Uitleg: Het antwoord "WALS" verwijst naar een dansstijl, specifiek de wals. De wals is een elegante dans in driekwartsmaten, waarbij paren in een cirkelvormige beweging dansen. Het wordt gekenmerkt door vloeiende, golvende bewegingen en wordt traditioneel geassocieerd met formele en romantische dansgelegenheden.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zeer groot 4 Letters is MEGA.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord "MEGA" wordt vaak gebruikt in kruiswoordraadsels om iets aan te duiden dat heel groot of zeer groot is. Het komt van het Griekse woord "megalo-", wat "groot" betekent. Dus, in een kruiswoordraadselcontext, zou de aanwijzing "Zeer groot" leiden tot het antwoord "MEGA".

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Dorp (maleis) 4 Letters is DESA.

Uitleg: Het antwoord "DESA" komt uit het Maleis en betekent "dorp" in het Nederlands. In Maleisië en Indonesië wordt "desa" gebruikt om een kleinere landelijke gemeenschap of een dorp aan te duiden. Dus, in het kruiswoordraadsel wordt "DESA" gebruikt als het antwoord op de vraag "dorp (Maleis)".

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Muziektempel 5 Letters is ODEON.

Uitleg: Het woord "ODEON" wordt vaak gebruikt als de naam voor bioscopen of theaters, vooral in Europa. Het is afgeleid van het oude Griekse "Odeion", wat een gebouw was voor muziek- en poëzieoptredens. Dus, in het kader van een kruiswoordraadsel dat naar een muziektempel vraagt, kan "ODEON" verwijzen naar een theater of een concertzaal waar muzikale optredens plaatsvinden.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Sportman 6 Letters is SPELER.

Uitleg: Het antwoord "SPELER" kan worden verklaard als "sportman" in het kruiswoordraadsel omdat "speler" een algemene term is die verwijst naar iemand die een sport beoefent of deelneemt aan een sportwedstrijd. In veel kruiswoordraadsels worden zulke algemene termen gebruikt om naar mensen te verwijzen die betrokken zijn bij sportactiviteiten.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Waterdicht doek 4 Letters is ZEIL.

Uitleg: Het antwoord "ZEIL" verwijst naar een waterdicht doek dat gebruikt wordt om bijvoorbeeld een boot te bedekken. Zeildoek is gemaakt van sterk materiaal zoals canvas of synthetische vezels en wordt gebruikt om zeilen te maken voor boten, maar ook voor andere waterdichte toepassingen zoals tenten of luifels. In een kruiswoordraadsel zou "ZEIL" dus het antwoord zijn op de vraag naar een waterdicht doek.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Uiteinde van een spier 4 Letters is PEES.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord "PEES" verwijst naar het uiteinde van een spier waar deze aan bot is bevestigd. Spieren hebben pezen die dienen als sterke bindweefselstructuren die spieren verankeren aan botten. In een kruiswoordraadsel wordt vaak naar specifieke anatomische of biologische termen verwezen, zoals in dit geval "PEES" voor het uiteinde van een spier.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Lingerie 4 Letters is BEHA.

Uitleg: Het antwoord "BEHA" op een kruiswoordraadsel dat "lingerie" vraagt, verwijst naar het Nederlandse woord voor "BH" (beha). Dit is een gebruikelijke term die wordt gebruikt om damesondergoed aan te duiden, met name het kledingstuk dat de borsten ondersteunt. In veel kruiswoordraadsels worden dergelijke termen gebruikt om specifieke antwoorden te geven die passen bij de omschrijvingen en de vereisten van de puzzel.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zeer vast 6 Letters is GERAMD.

Uitleg: Het antwoord "GERAMD" betekent "geërgerd" in het Nederlands. Als je "zeer vast" als vraag hebt, kan "geërgerd" worden beschouwd als een synoniem of een antwoord dat past bij een situatie waarin iemand erg geïrriteerd of boos is, wat kan worden beschreven als "zeer vast" in de context van een kruiswoordraadsel.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Geweven katoen 5 Letters is SANEL.

Uitleg: Het antwoord "SANEL" voor de vraag "Geweven katoen" verwijst naar een type stof dat vaak wordt gebruikt in textiel en kleding. "SANEL" kan specifiek verwijzen naar een merk of een specifieke variant van geweven katoen, afhankelijk van de context van het kruiswoordraadsel. In sommige kruiswoordraadsels kunnen specifieke merknamen of minder bekende termen worden gebruikt, dus "SANEL" zou een specifieke naam kunnen zijn die in dat kader past.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Tijdstip 4 Letters is NOEN.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "NOEN" verwijst naar het middaguur of de periode rond het middaguur, vaak gebruikt in oude tijdsindelingen. In sommige kruiswoordraadsels wordt "NOEN" gebruikt om de tijd tussen de ochtend en de avond aan te duiden, specifiek rond de middag.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Verharde huid 4 Letters is EELT.

Uitleg: Het antwoord "EELT" verwijst naar een verharde huid, vooral op plaatsen die vaak onder druk staan of wrijving ervaren, zoals op de handen of voeten. Eelt ontstaat als reactie op herhaalde wrijving of druk, wat leidt tot verdikking en verharding van de huid als beschermende reactie. In een kruiswoordraadsel wordt "EELT" gebruikt om specifiek naar deze verdikte huid te verwijzen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Kilocalorie 4 Letters is KCAL.

Uitleg: Het antwoord "KCAL" staat voor kilocalorie, wat een maat is voor energie. In voedingscontext wordt het vaak gebruikt om de hoeveelheid energie aan te geven die voedingsmiddelen bevatten. Eén kilocalorie komt overeen met 1000 calorieën, zoals gewoonlijk vermeld op voedseletiketten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Uiting van lof 3 Letters is ODE.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het kruiswoordraadselantwoord "ODE" verwijst naar een literair genre dat een verheven loflied is, gewijd aan een persoon, ding of gebeurtenis. Een ode is typisch een gedicht dat uitdrukking geeft aan grote bewondering, respect of liefde voor zijn onderwerp. In kruiswoordraadsels wordt "ODE" vaak gebruikt als synoniem voor "uiting van lof" vanwege deze betekenis.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bewaarplaats voor paling 7 Letters is AALKAAR.

Uitleg: Het antwoord "AALKAAR" voor de vraag "Bewaarplaats voor paling" verwijst naar de plek waar palingen worden bewaard of gehouden. "Aal" is een ander woord voor paling, en "kaar" kan verwijzen naar een plaats of een container waarin de paling wordt bewaard, zoals een kuip, vat, of iets dergelijks. Dus "AALKAAR" betekent letterlijk "plaats voor paling".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Administratie van geld en goed 6 Letters is BEHEER.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord "BEHEER" wordt gebruikt in de context van het beheren of administreren van geld en goederen. In kruiswoordraadsels wordt "BEHEER" vaak gebruikt om te verwijzen naar het proces van het zorgvuldig regelen en controleren van financiële middelen en eigendommen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Geraamte 6 Letters is SKELET.

Uitleg: Het antwoord "SKELET" verwijst naar het skelet van een organisme, oftewel het geraamte van botten die samen het stevige, structurele raamwerk van het lichaam vormen. In kruiswoordraadsels wordt vaak naar specifieke delen van het lichaam verwezen met cryptische aanwijzingen, zoals "geraamte" dat naar "SKELET" leidt.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Sportieve bezigheid 6 Letters is SKATEN.

Uitleg: Het woord "SKATEN" wordt gebruikt als antwoord in een kruiswoordraadsel met de vraag "Sportieve bezigheid". Skaten verwijst naar de activiteit van het rijden op inline skates of skateboarden. Het is een populaire sportieve bezigheid waarbij men op wielen beweegt, vaak in skateparken of op straten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Turk 6 Letters is OSMAAN.

Uitleg: Het antwoord "OSMAAN" verwijst naar het Ottomaanse Rijk of de Ottomaanse dynastie, die regeerde over grote delen van Europa, Azië en Afrika gedurende ongeveer 600 jaar, vanaf de 13e eeuw tot het begin van de 20e eeuw. De Ottomanen stonden bekend om hun uitgebreide rijk en hun invloed op cultuur, handel en politiek in die regio's.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Hoeveelheid 4 Letters is GROS.

Uitleg: Het antwoord "GROS" op een kruiswoordraadsel kan worden verklaard als een ouderwetse term die wordt gebruikt om een grote hoeveelheid of een groot aantal aan te duiden. Het kan worden gebruikt om te verwijzen naar een groot aantal objecten of een grote hoeveelheid van iets.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Heuvel 4 Letters is TERP.

Uitleg: Ja, het woord "terp" wordt vaak gebruikt als antwoord in kruiswoordraadsels en verwijst naar een kunstmatige heuvel of opgehoogde woonplaats die in Nederland en delen van Noord-Duitsland te vinden is. Terpen werden traditioneel gebruikt als veilige woonplekken tegen overstromingen in laaggelegen gebieden.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Van een bepaald weefsel 6 Letters is KANTEN.

Uitleg: Het antwoord "KANTEN" verwijst naar een specifiek type weefsel dat bekend staat als "kant". Kant is een fijn textiel dat vaak gebruikt wordt voor decoratieve doeleinden, zoals kleding, gordijnen of tafelkleden. Het wordt gekenmerkt door ingewikkelde patronen die meestal met de hand of met behulp van speciale machines worden gemaakt.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Jongensnaam 3 Letters is TED.

Uitleg: Het antwoord "TED" voor de vraag "Jongensnaam" in een kruiswoordpuzzel kan verwijzen naar de naam "Ted". "Ted" is een verkorte vorm van namen zoals Theodore of Edward. In kruiswoordraadsels worden vaak verkorte vormen of afkortingen gebruikt om naar veelvoorkomende namen te verwijzen, zoals in dit geval.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Rustteken 4 Letters is SELA.

Uitleg: Het antwoord "SELA" lijkt een mogelijke oplossing voor de vraag "Rustteken" in een kruiswoordraadsel. In sommige kruiswoordraadsels wordt "sela" gebruikt als synoniem voor een muzikaal rustteken, specifiek in de context van Gregoriaanse muzieknotatie. "Sela" wordt gebruikt om aan te geven dat er een korte rust moet worden genomen tijdens het zingen of spelen van muziek, vergelijkbaar met het moderne rustteken in notatie.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zeker onderricht 7 Letters is TAALLES.

Uitleg: Het antwoord "TAALLES" verwijst naar een les of instructie in een taal, zoals Nederlands. In kruiswoordraadsels worden vaak cryptische of directe aanwijzingen gebruikt om het antwoord te suggereren. "Zeker onderricht" suggereert dus een les of instructie die zeker is, wat leidt tot "TAALLES" als antwoord.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Gewoonte 4 Letters is USUS.

Uitleg: "USUS" is Latijn voor "gebruik" of "gewoonte". In veel kruiswoordraadsels worden woorden uit verschillende talen gebruikt, inclusief Latijn, om variatie en uitdaging toe te voegen aan de puzzel. In dit geval verwijst "USUS" naar een gewoonte of gebruikelijke praktijk, vooral in juridische contexten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Na-apen 8 Letters is IMITEREN.

Uitleg: Het antwoord "IMITEREN" past goed bij de aanwijzing "Na-apen" omdat imiteren betekent om iemand of iets na te doen, vaak om hen of hun acties na te bootsen of te reproduceren. In de context van een kruiswoordraadsel is dit een directe omschrijving die past bij het gevraagde antwoord.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Nieuwsgierig mens 7 Letters is VRAAGAL.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "VRAAGAL" lijkt een cryptische omschrijving te zijn waarbij "VRAAG" wordt gevolgd door "AL", wat vaak wordt gebruikt in cryptische puzzels om aan te geven dat iets 'voor alles' of 'voor iedereen' is, in de zin van een nieuwsgierig persoon die overal naar vraagt. Dus "VRAAGAL" kan worden opgevat als een persoon die altijd vragen stelt en nieuwsgierig is.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Vliegveld in drenthe 5 Letters is EELDE.

Uitleg: Het antwoord "EELDE" verwijst naar Groningen Airport Eelde, dat ook wel bekend staat als Vliegveld Eelde. Dit vliegveld bevindt zich in de provincie Drenthe, hoewel het voornamelijk geassocieerd wordt met de stad Groningen vanwege zijn nabijheid en diensten. Dus, "Vliegveld in Drenthe" kan verwijzen naar Groningen Airport Eelde, dat zich technisch gezien net over de provinciegrens in Drenthe bevindt.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zichtbare damp 5 Letters is WASEM.

Uitleg: Het woord "WASEM" wordt gebruikt om zichtbare damp of nevel aan te duiden, zoals damp die je kunt zien wanneer water kookt of op een koude dag. Het wordt vaak gebruikt in contexten waarbij het gaat om een lichte, vaak troebele damp die zichtbaar is in de lucht.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Gemaal 5 Letters is MOLEN.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord "MOLEN" verwijst naar een "gemaal" in de context van een kruiswoordraadsel. Een molen kan in Nederlandse kruiswoordpuzzels vaak worden gebruikt om een mechanische installatie aan te duiden die wordt gebruikt om water te pompen of te verplaatsen, vooral in laaggelegen gebieden of polders waar de waterstanden gereguleerd moeten worden. Dus "MOLEN" past hier goed als het antwoord op "gemaal".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Gedachtewisseling 5 Letters is DEBAT.

Uitleg: Het antwoord "DEBAT" past bij de omschrijving "Gedachtewisseling" omdat een debat een gestructureerde discussie is tussen mensen met verschillende standpunten over een bepaald onderwerp. Tijdens een debat wisselen de deelnemers gedachten, argumenten en standpunten uit in een formele setting, vaak met als doel om overtuigend bewijs te leveren of om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Opening in de atmosfeer 7 Letters is OZONGAT.

Uitleg: Het antwoord "OZONGAT" verwijst naar een opening of een gat in de ozonlaag van de atmosfeer. De ozonlaag bevindt zich in de stratosfeer en beschermt het leven op aarde tegen schadelijke ultraviolette straling van de zon. Wanneer er gaten of verminderingen in de ozonlaag optreden, zoals bijvoorbeeld boven de polen, kan dit leiden tot meer UV-straling die het aardoppervlak bereikt, met potentiële gevolgen voor de gezondheid en het milieu.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Feitelijk 8 Letters is EIGENLIJK.

Uitleg: Natuurlijk! Het kruiswoordraadselantwoord "EIGENLIJK" past bij de aanwijzing "Feitelijk" omdat "eigenlijk" kan worden gebruikt om iets aan te duiden dat werkelijk waar is of wat in feite zo is. Dus, "eigenlijk" betekent in deze context dat iets daadwerkelijk of feitelijk waar is.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bode van een academie 5 Letters is PEDEL.

Uitleg: Het woord "pedel" wordt vaak gebruikt als antwoord in kruiswoordraadsels met de vraag "Bode van een academie". Een pedel is eigenlijk een functionaris die traditioneel verbonden is aan een academie of universiteit. Hun taken kunnen variëren, maar typisch omvatten ze ceremoniële functies zoals het begeleiden van hoogleraren bij officiële gelegenheden, het dragen van de universitaire staf (de pedelstaf), en het handhaven van orde tijdens plechtigheden zoals afstudeerceremonies.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Cosmetisch middel 7 Letters is PANCAKE.

Uitleg: Het woord "PANCAKE" kan in een cryptische of kruiswoordraadselcontext verwijzen naar een cosmetisch middel, specifiek naar een soort make-up. In ouderwets taalgebruik werd "pancake" gebruikt om een soort dikke, vloeibare foundation aan te duiden die werd gebruikt voor make-up.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bosplant 5 Letters is HEIDE.

Uitleg: "Heide" verwijst naar een plantensoort die voornamelijk voorkomt op heidevelden. Het zijn struiken die bekend staan om hun paarse bloemen, die in de zomer bloeien. Heide gedijt goed op voedselarme gronden en wordt vaak aangetroffen op open vlaktes en heidegebieden, niet in dichte bossen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Spoedig verslijtend 6 Letters is SLEETS.

Uitleg: Het antwoord "SLEETS" betekent "spoedig verslijtend" in het Nederlands. Het is afgeleid van het werkwoord "sleetsen", wat verwijst naar het geleidelijk verslijten of afnemen van iets door gebruik of ouderdom. Dus, in een kruiswoordraadselcontext zou "SLEETS" worden gebruikt om iets te beschrijven dat snel verslijt of aan kracht verliest na verloop van tijd.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bergmeubel 4 Letters is KAST.

Uitleg: Het antwoord "KAST" voor het kruiswoordraadsel "Bergmeubel" verwijst naar een meubelstuk dat gebruikt wordt om items op te bergen, zoals kleding, boeken, of andere persoonlijke bezittingen. In een kruiswoordraadselcontext wordt "bergmeubel" dus vaak ingevuld met "KAST" vanwege zijn functie om spullen op te bergen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Palm 4 Letters is AREN.

Uitleg: Het antwoord "AREN" verwijst naar een term die wordt gebruikt om onbewerkte, zanderige grond of zandige aarde aan te duiden. In sommige kruiswoordraadsels kan "Palm" verwijzen naar het woord "ARECA", een type palmboom, en "AREN" past goed bij de definitie van zanderige grond of aarde. Dus, "AREN" is hier het antwoord op de vraag in het kruiswoordraadsel.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Rivier in Rusland 4 Letters is OESA.

Uitleg: Het antwoord "OESA" verwijst naar de rivier Oesa in Rusland. De Oesa is een zijrivier van de Wolga en stroomt door de oblast Tver in het westen van Rusland. In kruiswoordpuzzels worden vaak afkortingen of verkorte namen gebruikt, zoals in dit geval "OESA" voor de rivier "Oesa".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Daarbinnen 4 Letters is ERIN.

Uitleg: Het antwoord "ERIN" op de vraag "Daarbinnen" verwijst naar de Nederlandse uitdrukking "erin", wat betekent dat iets zich binnenin bevindt of ergens in zit. In een kruiswoordpuzzel wordt "ERIN" vaak gebruikt om aan te geven dat het gezochte woord binnenin een ander woord of zin verborgen zit.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Vogel 3 Letters is BEO.

Uitleg: Het antwoord "BEO" verwijst naar een type vogel, namelijk de beo. De beo is een soort spreeuw die bekend staat om zijn vaardigheid in nabootsing van geluiden en spraak. In kruiswoordraadsels worden vaak kortere, specifieke antwoorden gebruikt die direct naar het gezochte woord verwijzen, zoals in dit geval naar de beo.

Gerelateerde kruiswoordraadsel antwoorden

Antwoorden op elke aanwijzing voor De Volkskrant kruiswoordraadsels bijgewerkt hieronder.

Aanwijzing Lengte
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Advertisement