1. Dutchkeer » 
  2. De Volkskrant » 
  3. De Volkskrant Kruiswoordraadsel Antwoorden voor vandaag 15 Juli 2024

De Volkskrant Kruiswoordraadsel Antwoorden voor vandaag 15 Juli 2024

"Ga naar deze pagina voor onze actuele gids met het antwoord op het kruiswoordraadsel van De Volkskrant van vandaag en neem even de tijd om de aanwijzingen van de puzzel op te lossen. We hebben elk antwoord ontcijferd en overzichtelijk gepresenteerd. Laten we dus snel terugkeren naar het artikel zonder verder oponthoud."

by Johanna

Updated Jul 15, 2024

Advertisement

De Volkskrant Kruiswoordraadsel Antwoorden voor vandaag 15 Juli 2024

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Benodigdheden 4 Letters is SPUL.

Uitleg: Het antwoord "SPUL" is een informele Nederlandse term die wordt gebruikt om te verwijzen naar allerlei soorten spullen of benodigdheden. Het kan worden gebruikt in de context van kruiswoordraadsels om te verwijzen naar items of dingen die nodig zijn voor een bepaald doel of activiteit.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Vereerd symbool 5 Letters is TOTEM.

Uitleg: Het antwoord "TOTEM" verwijst naar een vereerd symbool in verschillende inheemse culturen, zoals die van de inheemse volkeren van Noord-Amerika. Een totempaal is een houten sculptuur die vaak dieren of andere symbolische figuren uitbeeldt en die wordt vereerd als een spiritueel symbool of als vertegenwoordiger van een clan of familie.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bezinksel 4 Letters is SLIB.

Uitleg: Het antwoord "SLIB" op de vraag "Bezinksel" in een kruiswoordraadsel verwijst naar de vaste stoffen die zich op de bodem van vloeistoffen afzetten na bezinking of filtratie. In een kruiswoordraadsel worden vaak synoniemen of specifieke termen gebruikt om naar een bepaald concept te verwijzen, en "slib" is een gangbaar woord voor het bezinksel dat ontstaat na sedimentatie.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Wees gegroet 3 Letters is AVE.

Uitleg: Het antwoord "AVE" in een kruiswoordraadsel komt van het Latijnse woord "ave", wat "wees gegroet" betekent. In het christelijke gebed "Wees gegroet Maria" begint het met "Ave Maria", wat vertaald kan worden als "Wees gegroet, Maria". In kruiswoordraadsels wordt "AVE" vaak gebruikt als synoniem voor deze begroeting.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Populair 6 Letters is GETAPT.

Uitleg: Het woord "GETAPT" kan een antwoord zijn op een cryptogram of een kruiswoordraadsel waarin "Populair" de omschrijving is. "GETAPT" kan verwijzen naar iets dat populair is geworden, misschien door een plotselinge toename in populariteit of door veel aandacht te krijgen. In het Nederlands wordt "getapt" soms gebruikt om aan te geven dat iets getrokken of gekozen wordt, zoals bij een tapkraan.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Uit een Belgische stad 5 Letters is LUIKS.

Uitleg: Het antwoord "LUIKS" verwijst naar de stad Luik in België. Luik is een stad en gemeente in het oosten van België, en het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Luik. In kruiswoordpuzzels wordt vaak naar steden en plaatsen verwezen met behulp van cryptische aanwijzingen, zoals in dit geval "Uit een Belgische stad" dat leidt tot "LUIKS" als het antwoord.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Wisselborgtocht 4 Letters is AVAL.

Uitleg: Het antwoord "AVAL" voor het kruiswoordraadsel "Wisselborgtocht" komt voort uit een cryptische omschrijving waarbij "Wissel" kan verwijzen naar het wisselen of veranderen van iets, en "borgtocht" naar een soort garantie of zekerheid. In dit geval zou "AVAL" kunnen worden geïnterpreteerd als een afkorting of een specifiek antwoord dat past bij de context van de omschrijving.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Persoonlijk 5 Letters is PRIVE.

Uitleg: Het antwoord op het kruiswoordraadsel "PRIVE" heeft te maken met iets wat persoonlijk of privé is. In kruiswoordraadsels worden vaak woorden gebruikt die synoniem zijn of een nauwe betekenisrelatie hebben met de oplossing. "PRIVE" betekent dus persoonlijk of privé, wat kan verwijzen naar iets dat niet openbaar is of bedoeld is voor slechts een beperkt aantal mensen.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Strik 3 Letters is LUS.

Uitleg: Natuurlijk! In een kruiswoordraadsel is "Strik" een cryptische aanwijzing voor het woord "LUS". Een strik kan worden gezien als een lus in een touw of lint dat wordt gebruikt om iets vast te binden. Dus, "LUS" is hier het antwoord omdat het verwijst naar een type strik dat je kunt maken.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Italiaanse componist 7 Letters is ROSSINI.

Uitleg: Ja natuurlijk! "ROSSINI" verwijst naar Gioachino Rossini, een beroemde Italiaanse componist uit de 19e eeuw. Hij was bekend om zijn opera's, waaronder "Il barbiere di Siviglia" (De barbier van Sevilla) en "La Cenerentola" (Assepoester). Rossini staat bekend om zijn levendige en melodieuze composities, en zijn naam wordt vaak gebruikt als het antwoord op kruiswoordraadselvragen die naar een Italiaanse componist vragen.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Onbemand vliegtuig 5 Letters is DRONE.

Uitleg: Het woord "DRONE" wordt vaak gebruikt als antwoord op de omschrijving "Onbemand vliegtuig" in kruiswoordraadsels vanwege de moderne betekenis van het woord. Een drone verwijst naar een onbemand luchtvaartuig dat op afstand wordt bestuurd, meestal voor taken zoals verkenning, surveillance of zelfs voor recreatieve doeleinden.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Hanzestad 6 Letters is BRUGGE.

Uitleg: Het antwoord "BRUGGE" voor de vraag "Hanzestad" in een kruiswoordraadsel heeft te maken met de geschiedenis van Brugge als lid van de Hanze, een middeleeuws handelsverbond van steden rond de Noord- en Oostzee. Brugge was een belangrijke Hanzestad vanwege haar ligging en haar rol in de handel tijdens die periode.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Losplaats van schepen 4 Letters is KADE.

Uitleg: Ja zeker! Het antwoord "KADE" verwijst naar een losplaats waar schepen aanleggen om goederen te laden en lossen. In een kruiswoordraadsel wordt vaak naar specifieke woorden gezocht die deze betekenis passen, en "KADE" is een veelvoorkomend antwoord voor de plek waar schepen aan de kust of aan een waterweg aanmeren.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zwitser 6 Letters is BERNER.

Uitleg: Het antwoord "BERNER" verwijst naar iets of iemand uit Bern, de hoofdstad van Zwitserland. Mensen of dingen die verband houden met Bern worden soms aangeduid als "Berner". Bijvoorbeeld, een "Berner sennenhond" is een hondenras dat oorspronkelijk uit Zwitserland, specifiek uit de regio Bern, komt.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Fotoboek 5 Letters is ALBUM.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het woord "ALBUM" wordt vaak gebruikt als synoniem voor een fotoboek in kruiswoordraadsels. Een fotoboek of album is een verzameling foto's die in een boek zijn samengebracht, vaak om herinneringen vast te leggen of gebeurtenissen te documenteren. In kruiswoordraadsels wordt "ALBUM" dus gebruikt om te verwijzen naar een boek waarin foto's worden bewaard.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bevroren waterstraal 7 Letters is IJSPEGEL.

Uitleg: Ja zeker! "IJSPEGEL" is het antwoord op de vraag "Bevroren waterstraal" in een kruiswoordraadsel. Een ijspegel vormt zich wanneer druppels water bevriezen terwijl ze van een oppervlak druipen, waardoor een lange, puntige formatie van ijs ontstaat die van dakranden, takken of andere uitsteeksels kan hangen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Doorwaadbare plaats 3 Letters is WED.

Uitleg: Het antwoord "WED" in een kruiswoordraadsel dat "Doorwaadbare plaats" betekent, verwijst naar een plek waar je te voet door een ondiepe stroom of rivier kunt gaan zonder dat je hoeft te zwemmen of een brug hoeft te gebruiken. Het woord "WED" kan hier verwijzen naar een 'wad', wat een ondiepe plaats in een rivier of zee is waar men doorheen kan waden.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Scheikundige verbinding 5 Letters is ESTER.

Uitleg: Ja zeker! Een ester is een scheikundige verbinding die ontstaat door de reactie van een zuur (meestal een organisch zuur) met een alcohol. Deze reactie staat bekend als een esterificatiereactie. Esters hebben een karakteristieke geur en worden vaak gebruikt als geurstoffen in parfums en smaakstoffen in voedingsmiddelen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Haast 4 Letters is BIJNA.

Uitleg: Het antwoord "BIJNA" past goed bij de aanwijzing "Haast" in een kruiswoordraadsel omdat "bijna" betekent dat iets snel gebeurt of dat iets bijna klaar is, wat verwijst naar haast of snelheid. Dus, in de context van een kruiswoordraadsel, kan "bijna" worden gebruikt als synoniem voor "haast".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Positieve elektrode 5 Letters is ANODE.

Uitleg: In elektrochemie en elektrische circuits wordt de positieve elektrode de "anode" genoemd. Dit is waar oxidatie optreedt tijdens elektrolyse of waar elektronen worden vrijgegeven tijdens elektrische stromen. Dus in een kruiswoordraadsel zou "ANODE" het antwoord zijn voor "positieve elektrode".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Geconserveerde groente 6 Letters is INMAAK.

Uitleg: Het antwoord "INMAAK" verwijst naar geconserveerde groenten of fruit die in een pot of ander afgesloten recipiënt worden bewaard. Het proces van inmaken omvat het conserveren van voedsel door het in te leggen in azijn, pekel of suikersiroop, vaak met kruiden en specerijen om de smaak te verbeteren en het voedsel langer houdbaar te maken.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Teugje 3 Letters is NIP.

Uitleg: Het antwoord "NIP" op de vraag "Teugje" in een kruiswoordraadsel verwijst naar een kleine hoeveelheid of een snelle beweging. "NIP" kan worden gebruikt om een snelle of kleine slok drinken aan te duiden, wat overeenkomt met de betekenis van "teugje".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Herrie 4 Letters is KEET.

Uitleg: Ja, het woord "keet" wordt vaak gebruikt als synoniem voor "herrie" of "drukte". In de context van een kruiswoordraadsel wordt "keet" gebruikt als antwoord op een vraag die verwijst naar geluidsoverlast, lawaai of tumult, wat allemaal synoniem is met "herrie".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Drank 5 Letters is SNAPS.

Uitleg: Het antwoord "SNAPS" in een kruiswoordraadsel verwijst meestal naar een Scandinavische alcoholische drank, vaak aquavit genoemd. Aquavit is een sterke drank die traditioneel wordt gedronken in Scandinavië, vooral tijdens feestelijke gelegenheden. Het woord "SNAPS" wordt ook gebruikt om een kleine hoeveelheid sterke drank aan te duiden die bij een toast wordt genuttigd.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Getal 4 Letters is TIEN.

Uitleg: Het antwoord "TIEN" verwijst naar het getal 10 in het Nederlands. Als je een specifieke context hebt waarin dit antwoord wordt gebruikt, zoals een kruiswoordraadsel, kan het verwijzen naar het getal zelf of naar iets dat tien van iets aanduidt, zoals een decennium of een score in sommige spellen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Plaats in Zwitserland 6 Letters is GSTAAD.

Uitleg: Het antwoord "GSTAAD" verwijst naar een plaats in Zwitserland die bekend staat als een exclusieve en populaire bestemming voor wintersport en toerisme. Gstaad is gelegen in het Berner Oberland in de Zwitserse Alpen. Het is vooral bekend vanwege zijn luxe skigebieden, prachtige landschappen en culturele evenementen zoals het Gstaad Menuhin Festival.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Barbier 6 Letters is FIGARO.

Uitleg: Natuurlijk! "Figaro" is een bekend personage uit verschillende opera's en toneelstukken, oorspronkelijk gecreëerd door de Franse schrijver Pierre Beaumarchais. Figaro is een slimme en charismatische barbier en vaak een centrale figuur in komische verhalen. Het meest bekend is hij uit het stuk "Le Barbier de Séville" (De Barbier van Sevilla) en "Le Mariage de Figaro" (De bruiloft van Figaro).

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Pausgezind 5 Letters is PAAPS.

Uitleg: Het antwoord "PAAPS" voor de vraag "Pausgezind" komt voort uit de term "paaps", wat een ouderwetse term is die gebruikt wordt om aan te duiden dat iets of iemand pro-paus of pro-katholiek is. In kruiswoordraadsels worden vaak zulke archaïsche of minder gebruikte termen gebruikt, wat kan verklaren waarom "PAAPS" als oplossing is gekozen voor "Pausgezind".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Muziekstijl 5 Letters is LATIN.

Uitleg: Het antwoord "LATIN" verwijst naar een muziekstijl die geassocieerd wordt met Latijns-Amerikaanse muziektradities, zoals salsa, samba, bossa nova, en anderen. Deze stijlen hebben vaak ritmes en instrumentatie die kenmerkend zijn voor Latijns-Amerikaanse landen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Voorvoegsel 4 Letters is TELE.

Uitleg: Het voorvoegsel "tele-" komt van het Griekse woord "tele", wat "ver" of "op afstand" betekent. In veel woorden wordt "tele-" gebruikt om aan te geven dat iets op afstand gebeurt of betrekking heeft op communicatie over lange afstanden, zoals in "televisie" (ver zien) of "telefoon" (ver geluid). Dus in een kruiswoordpuzzel zou "TELE" een antwoord kunnen zijn op een aanwijzing die naar iets op afstand verwijst.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Keukengerei 4 Letters is TEIL.

Uitleg: Het antwoord "TEIL" verwijst naar een keukengerei, specifiek naar een grote metalen bak of kom die vaak wordt gebruikt voor het wassen van kleding, maar ook in sommige culturen wordt gebruikt als een soort grote kom voor het wassen of bereiden van voedsel. In kruiswoordraadsels wordt "TEIL" vaak gebruikt om naar dit soort keukengerei te verwijzen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Schoonheidskoningin 4 Letters is MISS.

Uitleg: Natuurlijk! In kruiswoordraadsels wordt "Schoonheidskoningin" vaak geassocieerd met het Engelse woord "MISS", wat verwijst naar een ongetrouwde vrouw, vooral in de context van schoonheidswedstrijden zoals Miss Universe of Miss World. Dus, als je "Schoonheidskoningin" in een kruiswoordraadsel ziet, is het waarschijnlijk dat het antwoord "MISS" is.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Honorarium 8 Letters is BELONING.

Uitleg: Het antwoord "BELONING" past goed bij het woord "Honorarium" in een kruiswoordpuzzel omdat het beide verwijzen naar een vergoeding of betaling voor geleverde diensten, meestal in geldelijke vorm. Een honorarium is specifiek een vergoeding voor professionele diensten die vaak niet in een vast salaris worden uitbetaald, terwijl "beloning" een bredere term is die verwijst naar elk soort vergoeding of erkenning voor werk, prestaties, of diensten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Uitmuntend 5 Letters is PRIMA.

Uitleg: Het antwoord "PRIMA" past goed bij de omschrijving "uitmuntend" omdat beide woorden synoniem zijn voor "uitstekend" of "heel goed". In een kruiswoordraadsel zou je "PRIMA" kunnen invullen wanneer de omschrijving verwijst naar iets dat van zeer goede kwaliteit is of uitblinkt in zijn soort.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Chinese vechtsport 6 Letters is KUNGFU.

Uitleg: Ja, natuurlijk! "KUNGFU" is een term die gebruikt wordt om verschillende Chinese vechtsporten en gevechtskunsten te beschrijven, zoals Wing Chun, Tai Chi, en Shaolin Kung Fu. Deze vechtsporten zijn bekend om hun diverse technieken, stijlen en filosofieën, die vaak worden beoefend voor zelfverdediging, gezondheid en spirituele ontwikkeling.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Aangename gewaarwording 4 Letters is VIBE.

Uitleg: Het antwoord "VIBE" kan worden verklaard als een afkorting voor het Engelse woord "vibration" of in het Nederlands "trilling". In de context van een kruiswoordpuzzel wordt "aangename gewaarwording" vaak gebruikt om een positieve sfeer of stemming aan te duiden, wat kan worden uitgedrukt als een "vibe" in informeel Engels.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Selenium 2 Letters is SE.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "SE" kan worden verklaard als een afkorting voor "Selenium". Selenium is een scheikundig element met het symbool "Se" in het periodiek systeem. Dus, "SE" is een verkorte vorm die wordt gebruikt om naar Selenium te verwijzen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Barse kerel 8 Letters is BULLEBAK.

Uitleg: Het antwoord "BULLEBAK" kan worden verklaard als een synoniem voor een ruwe, opvliegende persoon, vaak gebruikt om iemand te beschrijven die snel boos wordt of een agressieve houding heeft. In de context van een kruiswoordraadsel verwijst "BULLEBAK" naar een persoon met deze eigenschappen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Op luide toon meedelen 6 Letters is ROEPEN.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het kruiswoordraadselantwoord "ROEPEN" betekent "op luide toon meedelen" omdat het synoniem is voor het uitroepen van iets luid en duidelijk. In kruiswoordraadsels worden vaak synoniemen gebruikt om de betekenis van het antwoord te verduidelijken.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Luide schreeuw 4 Letters is KRIJS.

Uitleg: Het antwoord "KRIJS" is een synoniem voor "luide schreeuw" in het Nederlands. Het woord wordt vaak gebruikt om een scherpe, harde schreeuw of kreet aan te duiden. In een kruiswoordpuzzel wordt "KRIJS" gekozen omdat het past bij de beschrijving "luide schreeuw", waarbij de letters overeenkomen met andere aanwijzingen in het puzzelrooster.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Religieuze handeling 5 Letters is DOPEN.

Uitleg: Het antwoord "DOPEN" verwijst naar de religieuze handeling van het dopen, waarbij een persoon ritueel wordt ondergedompeld in water of water over hen wordt gegoten als onderdeel van een inwijdingsceremonie in veel christelijke tradities. Dopen symboliseert vaak de zuivering van zonden en de toetreding tot het christelijk geloof.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Argentum (symbool) 2 Letters is AG.

Uitleg: Natuurlijk! Het antwoord "AG" verwijst naar het symbool voor het chemische element zilver, dat in het periodiek systeem wordt vertegenwoordigd door de afkorting "Ag" (met een kleine "g"). In kruiswoordraadsels wordt vaak de conventie gevolgd om de afkortingen van elementen in hoofdletters weer te geven, dus wordt "AG" gebruikt voor zilver.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Duidelijk worden 6 Letters is BLIJKEN.

Uitleg: Het antwoord "BLIJKEN" betekent "duidelijk worden" in het Nederlands. Het kan gebruikt worden om aan te geven dat iets blijkt of duidelijk wordt, vaak na onderzoek of observatie. In een kruiswoordraadsel verwijst dit naar het uitdrukken van helderheid of het zichtbaar worden van iets dat voorheen misschien niet bekend of duidelijk was.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Van een bepaalde maand 6 Letters is MAARTS.

Uitleg: Het antwoord "MAARTS" verwijst naar de maand maart in het Nederlands. In kruiswoordraadsels wordt vaak de genitiefvorm of meervoudsvorm gebruikt van woorden om ze te laten passen in de puzzel. "Maarts" is de genitief van "maart", wat betekent dat iets betrekking heeft op of behoort tot maart.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Nauwkeurig 5 Letters is STIPT.

Uitleg: Het woord "STIPT" betekent "nauwkeurig" in het Nederlands. Het is een synoniem dat vaak wordt gebruikt in kruiswoordraadsels om aan te geven dat iets heel precies of exact is. Dus, als het kruiswoordraadsel de vraag "Nauwkeurig" heeft, zou "STIPT" een passend antwoord zijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Met het bedoelde 5 Letters is ERMEE.

Uitleg: Het antwoord "ERMEE" wordt vaak gebruikt in kruiswoordraadsels en heeft verschillende betekenissen, afhankelijk van de context. Het kan verwijzen naar iets dat met een bepaald onderwerp te maken heeft of ermee verbonden is. Bijvoorbeeld, als de vraag "Met het bedoelde" is, kan "ERMEE" betekenen dat iets direct of indirect verband houdt met het besproken onderwerp of concept.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Dans 4 Letters is WALS.

Uitleg: Het antwoord "WALS" verwijst naar de dansstijl wals. De wals is een bekende dans in driekwartsmaat, gekenmerkt door elegante, ronddraaiende bewegingen. In kruiswoordraadsels wordt vaak naar specifieke dansstijlen gevraagd, en "WALS" past daarbij als het gevraagde antwoord.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Spaanse eretitel 4 Letters is DONA.

Uitleg: Het woord "DONA" wordt in het Spaans gebruikt als eretitel voor een vrouw, vergelijkbaar met "Dona" in het Portugees. Het wordt vaak gebruikt om respect te tonen, vooral bij oudere vrouwen of vrouwen van aanzien. In kruiswoordraadsels wordt het vaak gebruikt om te verwijzen naar een Spaanse eretitel voor vrouwen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Eendrachtig 4 Letters is EENS.

Uitleg: Het antwoord "EENS" voor "Eendrachtig" komt voort uit de betekenis van het woord. "Eendrachtig" verwijst naar het samen zijn of in harmonie met anderen, wat ook kan worden weergegeven met "eens" in de zin van eensgezindheid. Dit maakt het een passend antwoord voor het kruiswoordraadsel.

Gerelateerde kruiswoordraadsel antwoorden

Antwoorden op elke aanwijzing voor De Volkskrant kruiswoordraadsels bijgewerkt hieronder.

Aanwijzing Lengte
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Letters
Advertisement