1. Dutchkeer » 
  2. De Volkskrant » 
  3. De Volkskrant Kruiswoordraadsel Antwoorden voor vandaag Juni 19, 2024

De Volkskrant Kruiswoordraadsel Antwoorden voor vandaag Juni 19, 2024

"Bezoek deze pagina voor onze handleiding voor het actuele kruiswoordraadsel van De Volkskrant en neem de tijd om de aanwijzingen op te lossen. We hebben elk puzzelantwoord gedecodeerd en overzichtelijk weergegeven. Laten we nu direct teruggaan naar het artikel."

by Johanna

Updated Jun 19, 2024

Advertisement

De Volkskrant Kruiswoordraadsel Antwoorden voor vandaag Juni 19, 2024

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zonder te wachten 6 Letters is ALVAST.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "ALVAST" past bij de vraag "Zonder te wachten" omdat "alvast" betekent dat je iets doet voordat het moment daar is, zonder te wachten op een specifieke aanleiding of tijd. Dus, als je iets "alvast" doet, doe je het voorafgaand aan een verwachte gebeurtenis of moment, zonder verdere vertraging.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Samenspannen 6 Letters is KUIPEN.

Uitleg: Het woord "kuipen" als antwoord op "samenspannen" in een kruiswoordraadsel kan worden verklaard vanuit een oude betekenis van het werkwoord "kuipen". In vroeger gebruik betekende "kuipen" niet alleen "in een kuip zitten", maar ook "samenwerken in het geheim" of "samenspannen".

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Bondgenootschap sluiten 8 Letters is ALLIEREN.

Uitleg: Het antwoord "ALLIEREN" komt van het werkwoord "allieren", wat betekent om een bondgenootschap aan te gaan of om bondgenoten te worden. In het kader van een kruiswoordraadsel verwijst "allieren" naar het sluiten van een bondgenootschap, wat past bij de vraag "Bondgenootschap sluiten".

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Inzamelaar 7 Letters is OPHALER.

Uitleg: Het antwoord "OPHALER" voor het kruiswoordraadsel "inzamelaar" verwijst naar iemand die afval, vuilnis of andere materialen verzamelt. In Nederland wordt de term "ophaler" vaak gebruikt om te verwijzen naar iemand die huisvuil ophaalt of inzamelt. Dus, in het kader van een kruiswoordraadsel waarbij het woord "inzamelaar" wordt gezocht, past "ophaler" goed als het juiste antwoord.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Aanfluiting 6 Letters is AFGANG.

Uitleg: Het antwoord "AFGANG" voor het kruiswoordraadsel "VRAAG: Aanfluiting" heeft betrekking op een situatie waarin iets als een teleurstelling wordt ervaren, vaak in de zin van een mislukking of een slechte prestatie. Het woord "aanfluiting" kan worden geassocieerd met iets dat belachelijk is of niet serieus genomen wordt, terwijl "afgang" kan verwijzen naar een slechte afloop of een moment waarop iets niet goed gaat.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Sterkedrank 4 Letters is ARAK.

Uitleg: Het antwoord "ARAK" voor de vraag "Sterkedrank" in een kruiswoordraadsel verwijst naar een sterke alcoholische drank die voornamelijk wordt geproduceerd in Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Arak wordt traditioneel gedestilleerd uit gefermenteerde druiven of dadels en staat bekend om zijn hoge alcoholgehalte en anijsachtige smaak.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Beroep 3 Letters is TOA.

Uitleg: Het antwoord "TOA" staat voor "Technisch Onderwijs Assistent" in het Nederlands. Dit verwijst naar een beroep in het onderwijs dat gericht is op het ondersteunen van docenten in technische vakken, zoals natuurkunde, scheikunde, biologie, en andere exacte vakken.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Deel van een huis 4 Letters is TRAP.

Uitleg: Het antwoord "TRAP" past goed bij de omschrijving "Deel van een huis" in een kruiswoordraadsel omdat een trap een structureel element is dat typisch deel uitmaakt van een huis. Trappen worden gebruikt om verschillende verdiepingen met elkaar te verbinden en zijn een essentieel onderdeel van de architectuur van een woning. Daarom is "TRAP" een passend antwoord op deze vraag in het kruiswoordraadsel.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Stemming 4 Letters is LUIM.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "LUIM" betekent stemming of humeur. Het kan verwijzen naar de gemoedstoestand of de geestelijke gesteldheid van een persoon op een bepaald moment. In de context van een kruiswoordraadsel wordt "stemming" vaak omschreven met synoniemen zoals "luim" of "humeur", wat allemaal verwijst naar hoe iemand zich voelt of wat zijn gemoedstoestand op dat moment is.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Ligbank 6 Letters is CANAPE.

Uitleg: Het woord "canape" wordt vaak gebruikt als antwoord in kruiswoordraadsels met de vraag "ligbank". Een canape is een lage, gestoffeerde bank met rugleuning en armleuningen, meestal ontworpen voor comfortabel zitten of liggen. In de context van kruiswoordraadsels wordt "canape" gekozen vanwege de overeenkomstige betekenis met "ligbank".

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Spelleiding 5 Letters is REGIE.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het antwoord op het kruiswoordraadsel "VRAAG: Spelleiding" is "REGIE". In dit verband verwijst "spelleiding" naar de regie, die verantwoordelijk is voor het coördineren en leiden van een toneelstuk, film, of ander soort productie. De regisseur of regisseuse geeft aanwijzingen aan de acteurs en bepaalt hoe de scènes worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te bereiken.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Melodie 4 Letters is DEUN.

Uitleg: Ja, natuurlijk! Het woord "DEUN" wordt vaak gebruikt als synoniem voor "melodie" in het Nederlands. In de context van een kruiswoordraadsel wordt "deun" gebruikt om te verwijzen naar een eenvoudige of herhaalde melodie of muzikaal motief. Dus, "deun" als antwoord op "melodie" is correct omdat het een specifieke term is die dezelfde betekenis heeft.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Ingewand 4 Letters is DARM.

Uitleg: Het kruiswoordraadselwoord "Ingewand" heeft als antwoord "DARM". Een darm is een orgaan in het spijsverteringsstelsel van mensen en dieren, dat helpt bij het verteren en absorberen van voedingsstoffen uit voedsel. Darmen kunnen worden onderverdeeld in verschillende secties, zoals de dunne darm en de dikke darm, die elk verschillende functies hebben in het verteringsproces.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Railvoertuig 4 Letters is TRAM.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "TRAM" verwijst naar een railvoertuig dat voornamelijk in stedelijke gebieden wordt gebruikt voor personenvervoer. Trams rijden op rails (tramsporen) en maken gebruik van elektrische stroom om te bewegen. Ze zijn populair vanwege hun efficiëntie in stedelijke verkeerssystemen en worden vaak aangetroffen in grote steden over de hele wereld.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Vanaf 5 Letters is SINDS.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "SINDS" betekent "vanaf" in het Nederlands. Het wordt gebruikt om aan te geven vanaf welk punt in de tijd iets begonnen is. Dus, als je "SINDS" als antwoord hebt in een kruiswoordraadsel, dan verwijst dit naar het beginpunt van een periode of een gebeurtenis.

Article continues below advertisement

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Klokjesbloem 6 Letters is AKELEI.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "AKELEI" verwijst naar een plant uit de ranonkelfamilie, met delicate bloemen die vaak hangen aan lange stelen. De verwarring kan ontstaan doordat "Klokjesbloem" ook een algemene naam is voor verschillende soorten bloemen, zoals campanula's. Echter, in het specifieke geval van het kruiswoordraadsel, wordt "AKELEI" gebruikt als het juiste antwoord voor "Klokjesbloem".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Liefdesgod 4 Letters is AMOR.

Uitleg: Het antwoord "AMOR" op een kruiswoordraadsel met de omschrijving "Liefdesgod" verwijst naar de Latijnse naam voor de god van liefde in de Romeinse mythologie, die overeenkomt met de Griekse god Eros. Amor wordt vaak afgebeeld als een gevleugeld jongetje dat pijlen afschiet om mensen verliefd te maken. In de kunst en literatuur wordt Amor vaak gebruikt als personificatie van romantische liefde.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Voorteken 4 Letters is OMEN.

Uitleg: Natuurlijk! Het woord "voorteken" kan worden vertaald naar het Engelse woord "omen". Een omen is een teken of voorspelling van iets dat gaat gebeuren, vaak geassocieerd met iets belangrijks of dreigends. In het kader van een kruiswoordraadsel zou "omen" dus het antwoord zijn op de vraag die verwijst naar een voorteken.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Waterdoorlatend 3 Letters is LEK.

Uitleg: Het antwoord "LEK" voor de vraag "Waterdoorlatend" in een kruiswoordraadsel heeft betrekking op iets dat vloeistof of water doorlaat. In het Nederlands wordt "lek" gebruikt om aan te geven dat iets niet waterdicht is en daardoor water doorlaat. Dus, in de context van het kruiswoordraadsel, wordt "lek" gebruikt als synoniem voor waterdoorlatend.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Opspringend vochtdeeltje 4 Letters is SPET.

Uitleg: Het antwoord "SPET" op de vraag "Opspringend vochtdeeltje" verwijst naar een kleine hoeveelheid vocht die plotseling omhoog komt, zoals bijvoorbeeld bij het morsen van vloeistof. In het Nederlands wordt "spet" gebruikt om zo'n kleine spat of spetter aan te duiden, wat het kruiswoordraadselantwoord verklaart.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Ingooi 6 Letters is INWORP.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "INWORP" verwijst naar een term die gebruikt wordt in sporten zoals voetbal of rugby. Het betekent letterlijk het "inwerpen" van de bal tijdens het spel. In voetbal wordt een ingooi gebruikt om de bal terug in het spel te brengen nadat deze over de zijlijn is gegaan. "INWORP" is dus de handeling van het terugbrengen van de bal in het spel door deze in te gooien.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Binnenbrengen 7 Letters is INHALEN.

Uitleg: Het woord "inha-len" betekent "binnenbrengen" in de context van een kruiswoordraadsel. Het woord kan worden uitgelegd als het actief binnenhalen of binnenbrengen van iets of iemand, wat past bij de omschrijving "binnenbrengen" in een kruiswoordraadsel.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Dikhuidig dier 8 Letters is NIJLPAARD.

Uitleg: Een nijlpaard is een groot dier met een dikke huid, wat overeenkomt met de beschrijving "dikhuidig dier" in het kruiswoordraadsel. Nijlpaarden leven in Afrika en staan bekend om hun massieve lichaamsbouw en hun dikke, bijna leerachtige huid die hen beschermt tegen de elementen en ook enige bescherming biedt tegen roofdieren.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Algeheel 6 Letters is TOTAAL.

Uitleg: Het antwoord "TOTAAL" voor de vraag "Algeheel" in een kruiswoordraadsel verwijst naar iets dat volledig of compleet is, zonder enige uitzondering of reserve. Het kan gebruikt worden om aan te geven dat iets in zijn geheel of volledigheid beschouwd wordt, zonder iets uit te sluiten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Egyptische godheid 6 Letters is OSIRIS.

Uitleg: Zeker! Het antwoord "Osiris" verwijst naar een belangrijke godheid uit de oude Egyptische mythologie. Osiris was de god van het dodenrijk, wedergeboorte en vruchtbaarheid. Hij werd vaak afgebeeld als een menselijke figuur met een groene huid (symbool van wedergeboorte), gekroond met de atef-kroon (een witte kroon met veren), en met een scepter en een zweep.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Turkse pizza 8 Letters is LAHMACUN.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord voor "Turkse pizza" is "LAHMACUN". Lahmacun is een traditioneel gerecht uit de Turkse keuken, bestaande uit een dunne deegbodem belegd met een gekruid mengsel van gehakt (vaak lams- of rundvlees), tomaten, paprika, uien en kruiden zoals peterselie en sumak. Na het beleggen wordt het gebakken tot het deeg knapperig is. Lahmacun wordt vaak opgerold en geserveerd met verse groenten, citroen en soms ook yoghurt.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Zuivelproduct 3 Letters is VLA.

Uitleg: Het antwoord "VLA" in een kruiswoordraadsel verwijst naar een zuivelproduct dat populair is in Nederland en België. Vla is een soort pudding gemaakt van melk, suiker, eieren en vaak vanille. Het wordt meestal koud geserveerd als dessert en heeft een gladde, romige textuur.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Uitroep ter aansporing 4 Letters is ALLA.

Uitleg: Het antwoord "ALLA" lijkt te worden gebruikt als een uitroep ter aansporing in bepaalde contexten, met name in ouder Nederlands taalgebruik of in literaire en poëtische werken. Het kan worden vergeleken met uitdrukkingen als "kom op!" of "vooruit!" in het Nederlands. De term komt niet vaak voor in modern Nederlands, maar kan nog steeds worden aangetroffen in oudere literatuur of poëzie.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Juweel 7 Letters is SIERAAD.

Uitleg: Natuurlijk! Het woord "sieraad" wordt vaak gebruikt als synoniem voor "juweel" in het Nederlands. Een juweel verwijst naar een kostbaar voorwerp dat gedragen wordt om schoonheid te benadrukken, zoals een ring, ketting, oorbel, enzovoort. In kruiswoordpuzzels worden synoniemen zoals deze vaak gebruikt om variatie in antwoorden te bieden, terwijl de betekenis toch duidelijk blijft.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Biljoenvoud 4 Letters is TERA.

Uitleg: Het antwoord "TERA" in het kruiswoordraadsel "Biljoenvoud" verwijst naar een prefix die wordt gebruikt in het metrische systeem om een biljoen (10^12) aan te geven. In de context van datums, kan "Tera" worden gezien als een afkorting

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Vogel 3 Letters is KEA.

Uitleg: Het antwoord "KEA" in het kruiswoordraadsel verwijst naar een vogel, specifiek naar de Kea. De Kea is een grote papegaaiensoort die voorkomt in Nieuw-Zeeland. Het is bekend om zijn intelligentie en nieuwsgierigheid, en staat erom bekend dat het vaak menselijke nederzettingen en zelfs auto's verkent.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Onsportief 6 Letters is UNFAIR.

Uitleg: Het woord "UNFAIR" betekent "onsportief" omdat het verwijst naar iets wat niet eerlijk of correct is volgens de regels of normen van eerlijkheid en rechtvaardigheid. In een kruiswoordraadsel zou "Onsportief" dus worden ingevuld met "UNFAIR" vanwege deze betekenisovereenkomst.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Trots 4 Letters is PRAT.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "PRAT" kan worden verklaard als een informele term die "trots" betekent. In informeel taalgebruik wordt "prat" gebruikt om iemand te beschrijven die trots is of zichzelf goed vindt. Dus, in de context van het kruiswoordraadsel, zou "PRAT" het antwoord zijn op de vraag "Trots".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Snoepje 4 Letters is NOGA.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "NOGA" verwijst naar een type snoepje dat populair is in verschillende Europese landen. Noga is een zoete lekkernij gemaakt van suiker of honing, gemengd met noten zoals amandelen of hazelnoten. Het wordt vaak in blokken gesneden en heeft een taaie, plakkerige consistentie. In veel kruiswoordraadsels worden woorden gekozen die niet alleen betekenisvol zijn, maar ook een zekere mate van bekendheid hebben binnen culturele contexten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Af en toe (verouderd) 7 Letters is SOMTIJDS.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "SOMTIJDS" is een synoniem voor "af en toe" en betekent dus hetzelfde. In kruiswoordraadsels worden vaak synoniemen of omschrijvingen gebruikt om het juiste antwoord te vinden, en "SOMTIJDS" past hier perfect als de vertaling van "af en toe".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Ketting zonder einde 5 Letters is NORIA.

Uitleg: Het antwoord "NORIA" in een kruiswoordraadsel dat de aanwijzing "Ketting zonder einde" heeft, verwijst naar een Noria. Een Noria is een oud waterrad dat gebruikt wordt om water op te pompen of over te brengen. Het kenmerkende van een Noria is dat het een continu draaiende beweging maakt, zonder een duidelijk begin of einde, wat symbolisch kan worden opgevat als een "ketting zonder einde".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Schrijver op een kantoor 5 Letters is KLERK.

Uitleg: Natuurlijk! Het woord "klerk" wordt gebruikt om een schrijver op een kantoor aan te duiden in kruiswoordraadsels of puzzels. Een klerk is iemand die administratieve taken uitvoert, zoals het schrijven en bijhouden van documenten, wat typisch is voor een kantooromgeving.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Roofdier 5 Letters is PANDA.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "PANDA" kan worden verklaard door te verwijzen naar de reuzenpanda, een bekend roofdier uit China. Hoewel de reuzenpanda voornamelijk bekend staat om zijn dieet van bamboe, behoort het technisch gezien tot de familie van de beren en is het een carnivoor, wat betekent dat het in de natuur andere dieren kan eten.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Weerkunde 5 Letters is METEO.

Uitleg: Het antwoord "METEO" is een verkorte vorm van het Engelse woord "meteorology", wat "weerkunde" betekent. Meteorologie is de wetenschappelijke studie van de atmosfeer, met inbegrip van processen die het weer en klimaat beïnvloeden. In kruiswoordpuzzels worden vaak verkorte vormen of synoniemen gebruikt om ruimte te besparen en uitdaging te bieden aan puzzelaars.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Kleur 5 Letters is PAARS.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "PAARS" verwijst naar de kleur paars. Paars is een secundaire kleur die ontstaat door rood en blauw te mengen. Het wordt vaak geassocieerd met royalty, spiritualiteit, luxe en creativiteit. In veel culturen heeft paars ook symbolische betekenissen, zoals waardigheid, wijsheid en mysterie.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Monegaskisch adellijk geslacht 8 Letters is GRIMALDI.

Uitleg: Het antwoord op het kruiswoordraadsel is "Grimaldi". Dit verwijst naar het vorstelijke huis van Monaco, dat de naam Grimaldi draagt. De Grimaldi's zijn een bekend adellijk geslacht dat al eeuwenlang verbonden is met Monaco, en ze zijn vooral bekend geworden door hun lange geschiedenis als heersers van het vorstendom Monaco.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Voortreffelijk 7 Letters is EMINENT.

Uitleg: Het antwoord "EMINENT" past goed bij de omschrijving "voortreffelijk" omdat het verwijst naar iets of iemand van uitmuntende kwaliteit, bijzonder goed in een bepaald vakgebied of op een bepaald gebied. Het woord "eminent" wordt vaak gebruikt om iemand aan te duiden die opvalt door zijn voortreffelijkheid, vaardigheden of prestaties.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Vorderen 5 Letters is EISEN.

Uitleg: In een kruiswoordraadsel is "Vorderen" een cryptische of dubbelzinnige aanwijzing die kan verwijzen naar het stellen van eisen of vereisten voor iets. "EISEN" past hierbij omdat het kan worden geïnterpreteerd als het formuleren van vereisten of verlangens, wat in sommige situaties synoniem kan zijn aan vorderen.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Kunstbeschermer 7 Letters is MECENAS.

Uitleg: Natuurlijk! Het woord "mecenas" verwijst naar een kunstbeschermer of een persoon die financiële steun biedt aan kunstenaars, schrijvers of geleerden. Het stamt af van Gaius Maecenas, een rijke Romeinse edelman en vertrouweling van keizer Augustus, die bekend stond om zijn steun aan dichters, schrijvers en andere kunstenaars in het oude Rome.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Geknoopte tapijtstof 6 Letters is SMYRNA.

Uitleg: Het woord "SMYRNA" wordt in het Nederlands gebruikt om geknoopte tapijtstof aan te duiden. Het verwijst naar een specifieke techniek waarbij patronen worden gevormd door geknoopte lussen van wol of ander garen op een stuk stof of canvas. Smyrna-tapijten zijn bekend om hun duurzaamheid en textuur, en het woord zelf is afgeleid van de stad Smyrna (het moderne Izmir in Turkije), die historisch bekend stond om zijn tapijtproductie.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Versieringsband 5 Letters is LINT.

Uitleg: Natuurlijk! Het antwoord "LINT" past bij het kruiswoordraadselvraag "Versieringsband" omdat linten vaak worden gebruikt als decoratieve banden, bijvoorbeeld bij het inpakken van cadeaus of bij het versieren van kledingstukken. Ze zijn dun, flexibel en komen in verschillende kleuren en materialen voor, waardoor ze veelzijdig zijn voor decoratieve doeleinden.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Verloren 4 Letters is KWIJT.

Uitleg: Het kruiswoordraadselantwoord "KWIJT" is een synoniem voor "verloren". In het Nederlands worden beide termen vaak door elkaar gebruikt om aan te geven dat iets niet meer gevonden kan worden of niet meer aanwezig is. Dus, "KWIJT" is hier het passende antwoord op de vraag "Verloren".

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Clown 4 Letters is PIPO.

Uitleg: Het antwoord "PIPO" voor de vraag "Clown" in een kruiswoordraadsel verwijst naar "Pipo de Clown", een bekend personage uit een Nederlandse televisieserie en kinderprogramma genaamd "Pipo de Clown". Pipo is een vrolijke clown die avonturen beleeft samen met zijn vrouw Mammaloe en zijn vriend Klukkluk.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Aziaat 4 Letters is THAI.

Uitleg: Het antwoord op het kruiswoordraadsel "Aziaat" is "THAI". Dit verwijst naar een persoon uit Thailand, een land in Zuidoost-Azië. Thailand staat bekend om zijn rijke cultuur, keuken en toeristische attracties zoals de stranden van Phuket en de tempels van Bangkok.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel van Richtingaanwijzend teken 3 Letters is PIJL.

Uitleg: Natuurlijk! Het kruiswoordraadselantwoord "PIJL" is een richtingaanwijzend teken omdat een pijl gebruikt wordt om een richting aan te geven. In kruiswoordraadsels worden vaak omschrijvingen gegeven die indirect naar het antwoord verwijzen, en in dit geval verwijst "richtingaanwijzend teken" naar iets dat je de richting wijst, zoals een pijl dat doet.

Advertisement