1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Die militair creëert tijd 13 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Die militair creëert tijd 13 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Die militair creëert tijd 13 Letters is KWARTIERMAKER.

by Sofie

Updated Jun 15, 2024

Advertisement

Die militair creëert tijd 13 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Die militair creëert tijd 13 Letters", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Die militair creëert tijd 13 Letters is KWARTIERMAKER.

Antwoord Lengte
KWARTIERMAKER 13 Letters

Definitie KWARTIERMAKER

"Die militair" verwijst naar een specifiek type militair. In het leger is een "kwartiermaker" een persoon die vooruit wordt gestuurd om alles voor te bereiden voor de komst van de rest van de troepen.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Dit omvat het opzetten van een kamp en het zorgen voor alle voorzieningen die nodig zijn.

"Creëert tijd" betekent dat deze persoon voorbereidende werkzaamheden uitvoert, zodat alles soepel verloopt wanneer de rest arriveert.

Door deze voorbereidingen te treffen, zorgt de kwartiermaker ervoor dat er tijd wordt bespaard en alles op tijd klaar is voor de rest van de groep.

De oplossing "KWARTIERMAKER" combineert deze twee elementen.

Een kwartiermaker is een militair die verantwoordelijk is voor het voorbereiden van accommodaties en voorzieningen, wat in figuurlijke zin neerkomt op het "creëren van tijd" voor anderen doordat alles al klaarstaat.

Het woord "KWARTIERMAKER" bestaat uit dertien letters, wat precies past bij de gegeven omschrijving.

Dus, de oplossing is "KWARTIERMAKER", omdat het zowel een militair aanduidt die voorbereidingen treft als iemand die in praktische zin tijd creëert door deze voorbereidingen.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement