1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Doet pijn aan je oor 3 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Doet pijn aan je oor 3 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Doet pijn aan je oor 3 Letters Cryptogram is LEL.

by Demi

Updated Jul 01, 2024

Advertisement

Doet pijn aan je oor 3 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Doet pijn aan je oor 3 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Doet pijn aan je oor 3 Letters Cryptogram is LEL.

Antwoord Lengte
LEL 3 Letters

Definitie LEL

Het antwoord "LEL" kan een afkorting zijn voor "linker oorlel". In kruiswoordraadsels worden vaak afkortingen gebruikt, en "LEL" verwijst hier naar het lichaamsdeel, specifiek de oorlel aan de linkerzijde van het gezicht.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

NRC, ook wel bekend als NRC Handelsblad, een dagblad in Nederland, is een van de populaire kruiswoordpuzzelmakers in de regio, afgezien van het publiceren van nieuws.

Het kruiswoordraadsel “In het Midden” staat bekend om zijn boeiende puzzel waardoor alle spelers de dingen om hen heen vergeten terwijl ze spelen.

Het kruiswoordraadsel omvat alle leeftijdsgroepen met zijn woordspelingen. Als u op zoek bent naar een leuke manier om uw dag compleet te maken, dan is “In het Midden” een goede keuze.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Advertisement