1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. '_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

'_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Hier is het antwoord voor "'_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters kruiswoordraadsel". FILMMAKER is het antwoord voor een '_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters kruiswoordraadsel.

by Lina

Updated Apr 16, 2024

Advertisement

'_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

'_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters Het antwoord op de '_ Eleanor Coppola overleden' 9 Letters Kruiswoordraadsel is FILMMAKER.

"In het midden" is een boeiende dagelijkse kruiswoordpuzzel die te vinden is in de gerenommeerde Nederlandse kranten NRC Handelsblad en nrc.next, beide bekend om hun hoogwaardige journalistiek.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Deze unieke puzzel valt op door de integratie van een nieuwsgerelateerd aspect, waardoor lezers worden aangespoord om zich te verdiepen in de actualiteit en de centrale figuren of onderwerpen te identificeren die de krantenkoppen halen.

Met zijn aansprekende format zorgt 'In het midden' niet alleen voor entertainment, maar moedigt het de lezers ook aan om op een dynamische en interactieve manier op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Elke dag omarmen lezers gretig de uitdaging van het ontcijferen van aanwijzingen en het invullen van het kruiswoordraadselraster om het nieuwsgerelateerde antwoord te onthullen dat de kern van de puzzel vormt.

'In het midden' bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, van politieke figuren tot populaire onderwerpen, en nodigt lezers uit om verschillende thema's te verkennen en tegelijkertijd hun probleemoplossende vaardigheden aan te scherpen.

Door de aantrekkingskracht van een kruiswoordraadsel te combineren met de intriges van de actualiteit is deze rubriek een geliefde en tot nadenken stemmende toevoeging aan de dagelijkse routine van veel NRC-lezers geworden.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Een puzzelwoordenboek is een naslagwerk dat wordt gebruikt om antwoorden te vinden op puzzels, zoals kruiswoordraadsels, cryptogrammen en andere taalgerelateerde raadsels.

Het bevat een lijst van woorden en zinnen, gesorteerd op lengte en soms ook op de letters die al bekend zijn in het puzzelrooster.

Puzzelwoordenboeken zijn handige hulpmiddelen voor puzzelliefhebbers die vastlopen en hulp nodig hebben bij het invullen van lege vakjes in hun puzzels.

In een puzzelwoordenboek kun je zoeken naar woorden die passen bij de gegeven lettercombinaties en lengtevereisten, waardoor je snel de ontbrekende woorden in je puzzel kunt vinden.

Deze boeken worden vaak uitgegeven in verschillende edities en bevatten duizenden woorden en uitdrukkingen om puzzelaars te helpen bij het oplossen van hun puzzels.

Gerelateerde kruiswoordraadsel antwoorden

Antwoorden op elke aanwijzing voor NRC Handelsblad kruiswoordraadsels bijgewerkt hieronder.

Aanwijzing Lengte
Enkeltje zowel als retour 8 Letters
Trekt terug op een Franse berg 3 Letters
Dat was me de schrijver wel 3 Letters
Verplanten door nogmaals een kiesmethode uit te voeren 8 Letters
Dakvervoersachtig 15 Letters
Nette gevangeniskleding 17 Letters
Hoewel er een doek omheen gaat, geeft het uitzicht 4 Letters
Met de auto gemakkelijk bereikbaar stukje natuur 4 Letters
Internationale organisatie die zich met heel kleine zaken bezighoudt 15 Letters
Nog net geen junioren, en ze zijn zo te zien aan de drugs (15) 15 Letters
Daar staan alleen maar rijtjeshuizen 8 Letters
Red, Red __, UB40 4 Letters
Sportauto 4 Letters
Back in the __, Beatle 4 Letters
Speelruimte 6 Letters
Betoverende vrouw 4 Letters
Frederik van __, schrijver 5 Letters
Gunstig koersverschil 4 Letters
Dier dat ooit in Engeland is 4 Letters
__ Dahl, schrijver 5 Letters
Advertisement