1. Dutchkeer » 
  2. Trending » 
  3. Hoe heet het markante gebouw van de Gasunie in de Groningse volksmond? (2,8) 10 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Hoe heet het markante gebouw van de Gasunie in de Groningse volksmond? (2,8) 10 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Hoe heet het markante gebouw van de Gasunie in de Groningse volksmond? (2,8) 10 Letters is DE APENROTS.

by Sofie

Updated Jul 11, 2024

Advertisement

Hoe heet het markante gebouw van de Gasunie in de Groningse volksmond? (2,8) 10 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Hoe heet het markante gebouw van de Gasunie in de Groningse volksmond? (2,8) 10 Letters", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Hoe heet het markante gebouw van de Gasunie in de Groningse volksmond? (2,8) 10 Letters is DE APENROTS.

De Gasunie in Groningen staat bekend om zijn markante gebouw dat in de volksmond "de Apenrots" wordt genoemd. Dit bijzondere gebouw dankt zijn naam aan de opvallende architectuur, waarbij het lijkt alsof het uit rotsachtige structuren bestaat, vergelijkbaar met een rotsformatie waar apen op zouden kunnen klimmen.

Article continues below advertisement

De naam is populair geworden vanwege de unieke vorm en het opvallende uiterlijk van het gebouw, dat een iconisch onderdeel van de Groningse skyline vormt.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden. Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Gerelateerde kruiswoordraadsel antwoorden

Antwoorden op elke aanwijzing voor Trending kruiswoordraadsels bijgewerkt hieronder.

Aanwijzing Lengte
Juridische term 6 Letters
Uiterste datum 8 Letters
Spanje en Portugal 6 Letters
Chinese munt 4 Letters
Hoofdstad van Afghanistan 5 Letters
Hoofd in een rivier 4 Letters
Ten zeerste gesteld op 6 Letters
Turkse ambtenaar 5 Letters
Ovenkrabber 4 Letters
Karakteriseren 11 Letters
Overkoepelend bedrijf 13 Letters
Hoofdstad van venezuela 7 Letters
Portugese ontdekkingsreiziger 4 Letters
Mals en sappig 6 Letters
De letter is al in touw 5 Letters
Mouwloos t shirt 7 Letters
Gelijk van vorm 7 Letters
Godin van de jacht 5 Letters
Hond die de ruimte moet hebben 5 Letters
Bot in varkensham 6 Letters
Advertisement