1. Dutchkeer » 
  2. Trending » 
  3. Is ook in het engels een van de schoppen 5 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Is ook in het engels een van de schoppen 5 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Is ook in het engels een van de schoppen 5 Letters is SPADE.

by Sofie

Updated Jul 03, 2024

Advertisement

Is ook in het engels een van de schoppen 5 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Is ook in het engels een van de schoppen 5 Letters", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Is ook in het engels een van de schoppen 5 Letters is SPADE.

"Ook in het Engels is 'een van de schoppen' een term die verwijst naar een kaart in een standaard kaartspel, zoals klaveren, ruiten, en harten.

De term 'schoppen' vertegenwoordigt een van de vier kleuren of 'suits' in kaartspellen. In het Engels wordt 'schoppen' vertaald als 'spades'.

Elk van deze kleuren heeft zijn eigen specifieke symbool en betekenis in het kaartspel, en 'schoppen' wordt vaak afgebeeld als een gestileerde schop of bladfiguur.

Article continues below advertisement

Deze termen zijn universeel in kaartspellen over de hele wereld, inclusief in Nederland, waar ze gebruikt worden in kaartspellen zoals poker, bridge, en vele andere."

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden. Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement