1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. __ lijkt alsnog gered 7 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

__ lijkt alsnog gered 7 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel __ lijkt alsnog gered 7 Letters is VITESSE.

by Sofie

Updated Jul 03, 2024

Advertisement

__ lijkt alsnog gered 7 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "__ lijkt alsnog gered 7 Letters", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint __ lijkt alsnog gered 7 Letters is VITESSE.

"__ lijkt alsnog gered" is een cryptische omschrijving die verwijst naar een situatie waarin iets of iemand toch nog gered lijkt te worden, ondanks eerdere moeilijkheden of tegenslagen.

Article continues below advertisement

Het antwoord op deze cryptische omschrijving in 7 letters is "VITESSE". "Vitesse" betekent snelheid in het Frans, maar in dit geval verwijst het naar de voetbalclub Vitesse uit Arnhem.

De cryptische aanwijzing speelt hier waarschijnlijk op de naam van de voetbalclub, waarbij het team op het laatste moment lijkt te worden gered, mogelijk door een late goal of een onverwachte wending in een wedstrijd.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden. Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement