1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Middenstander 7 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Middenstander 7 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Middenstander 7 Letters Cryptogram is KOOPMAN.

by Zoë

Updated Jul 01, 2024

Advertisement

Middenstander 7 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Middenstander 7 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Middenstander 7 Letters Cryptogram is KOOPMAN.

Antwoord Lengte
KOOPMAN 7 Letters

Definitie KOOPMAN

Ja, natuurlijk! Het antwoord "KOOPMAN" is een synoniem voor "Middenstander". Een koopman is iemand die handelt in goederen, typisch op kleinere schaal, zoals in een winkel of op een markt.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

In het kruiswoordraadsel duidt "Middenstander" dus op iemand die zich bezighoudt met handel of commerciële activiteiten, wat overeenkomt met het begrip "Koopman".

"In het midden" is een fascinerende dagelijkse kruiswoordpuzzel die beschikbaar is in zowel NRC Handelsblad als nrc.next, twee Nederlandse kranten die bekend staan om hun hoogwaardige journalistiek.

Deze unieke puzzel valt op door zijn integratie van actueel nieuws, waardoor lezers zich kunnen verdiepen in de actualiteit en de belangrijkste figuren of onderwerpen uit de krantenkoppen kunnen herkennen.

Door zijn boeiende opzet fungeert 'In het midden' niet alleen als bron van vermaak, maar moedigt het ook aan om op een dynamische en interactieve manier op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement
Advertisement