1. Dutchkeer » 
  2. Cryptogrammen » 
  3. Niet gemeen maar het geeft wel ruzie 5 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Niet gemeen maar het geeft wel ruzie 5 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Niet gemeen maar het geeft wel ruzie 5 Letters Cryptogram is ONMIN.

by Lina

Updated Jun 28, 2024

Advertisement

Niet gemeen maar het geeft wel ruzie 5 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Niet gemeen maar het geeft wel ruzie 5 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Niet gemeen maar het geeft wel ruzie 5 Letters Cryptogram is ONMIN.

Antwoord Lengte
ONMIN 5 Letters

Definitie ONMIN

Het woord "onmin" betekent een toestand van vijandigheid of een verstoorde relatie, wat vaak leidt tot ruzie of conflicten. Het woord "niet gemeen" betekent dat het geen kwaadwillige of wrede bedoeling heeft.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Samen betekent "niet gemeen maar het geeft wel ruzie" dat er sprake is van onenigheid of conflict zonder dat er opzettelijke gemeenheid bij komt kijken.

Kruiswoordpuzzels zijn populaire woordspelletjes waarbij je een raster moet invullen met woorden op basis van gegeven aanwijzingen.

Meestal zijn het vierkante rasters, waarbij zwarte vierkanten de woorden van elkaar scheiden. Het doel is om de witte vierkanten te vullen met letters en zo woorden of zinsdelen te vormen door de aanwijzingen op te lossen.

Kruiswoordpuzzels variëren in moeilijkheidsgraad, van eenvoudig voor beginners tot uitdagend voor ervaren puzzelaars.

Vaak bevatten ze thema's, waarbij bepaalde antwoorden of aanwijzingen met elkaar in verband staan, wat een extra laag plezier toevoegt voor de oplossers.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement