1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Team __-firmenich PostNL, Nederlandse Tourploeg 3 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Team __-firmenich PostNL, Nederlandse Tourploeg 3 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Team __-firmenich PostNL, Nederlandse Tourploeg 3 Letters Cryptogram is DSM.

by Sofie

Updated Jun 28, 2024

Advertisement

Team __-firmenich PostNL, Nederlandse Tourploeg 3 Letters Cryptogram Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Team __-firmenich PostNL, Nederlandse Tourploeg 3 Letters Cryptogram", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Team __-firmenich PostNL, Nederlandse Tourploeg 3 Letters Cryptogram is DSM.

Antwoord Lengte
DSM 3 Letters

Definitie DSM

De afkorting "DSM" staat voor "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" (Diagnostisch en Statistisch Handboek van Psychische Stoornissen).

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Het is een handboek dat wordt gebruikt door professionals in de geestelijke gezondheidszorg, zoals psychiaters en psychologen, om criteria vast te stellen voor het diagnosticeren van verschillende psychische stoornissen.

De DSM classificeert en beschrijft symptomen en gedragspatronen die worden geassocieerd met verschillende psychische aandoeningen, en biedt richtlijnen voor diagnose en behandeling.

"In het midden" is een boeiende dagelijkse kruiswoordpuzzel die te vinden is in zowel NRC Handelsblad als nrc.next, Nederlandse kranten die bekend staan om hun hoogwaardige journalistiek.

Deze unieke puzzel onderscheidt zich door de integratie van een nieuws gerelateerd aspect, waardoor lezers zich in de actualiteit kunnen verdiepen en de centrale figuren of onderwerpen kunnen identificeren die de krantenkoppen halen.

Met zijn aansprekende format dient 'In het midden' niet alleen als bron van vermaak, maar moedigt het de lezers ook aan om op een dynamische en interactieve manier op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement