1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Transportmiddel 5 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Transportmiddel 5 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Transportmiddel 5 Letters is FIETS.

by Johanna

Updated Jul 03, 2024

Advertisement

Transportmiddel 5 Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Transportmiddel 5 Letters", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Transportmiddel 5 Letters is FIETS.

"Fiets" is het Nederlandse woord voor een tweewielig voertuig dat wordt aangedreven door menselijke kracht. Het is een populair transportmiddel vanwege zijn eenvoud en efficiëntie.

Article continues below advertisement

Fietsen worden gebruikt voor recreatie, sport en dagelijks transport, vooral in landen met goed ontwikkelde fietsinfrastructuur. Ze zijn milieuvriendelijk en bevorderen een actieve levensstijl.

Fietsen variëren van eenvoudige modellen tot geavanceerde racefietsen en elektrische fietsen, die steeds populairder worden.

Fietsen spelen ook een belangrijke rol in het verminderen van verkeersopstoppingen en het bevorderen van duurzame mobiliteit.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een handige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden. Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement