1. Dutchkeer » 
  2. NRC Handelsblad » 
  3. Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Hier is het antwoord voor "Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters kruiswoordraadsel". PAK ZE is het antwoord voor een Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters kruiswoordraadsel.

by Sofie

Updated Jun 15, 2024

Advertisement

Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters Het antwoord op de Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2) Letters Kruiswoordraadsel is PAK ZE.

Antwoord Lengte
PAK ZE (3+2) Letters

Definitie PAK ZE

De cryptische omschrijving "Wat je een vakantieganger toewenst, hitst de hond op (3+2)" leidt tot de oplossing "PAK ZE". Dit is een woordspeling en een raadsel dat een beetje nadenken vereist.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Ten eerste, "Wat je een vakantieganger toewenst" verwijst naar een zin die je tegen iemand kunt zeggen die op vakantie gaat. Een gebruikelijke wens voor iemand die op vakantie gaat, is "pak je spullen en ga" of gewoon "pak je spullen". De hint van "3+2" geeft aan dat het antwoord uit twee woorden bestaat: een van drie letters en een van twee letters.

Ten tweede, "hitst de hond op" verwijst naar een commando dat je aan een hond zou geven om hem aan te moedigen iets of iemand te grijpen of aan te vallen. Het gebruikelijke commando hiervoor is "Pak ze!".

Als je beide delen van de omschrijving samenvoegt, krijg je "PAK ZE", wat zowel een goede wens is voor een vakantieganger ("Pak je spullen en geniet ervan") als een commando voor een hond ("Pak ze!"). Dit maakt het een slimme en humoristische cryptische omschrijving.

Een puzzelwoordenboek is een naslagwerk dat wordt gebruikt om antwoorden te vinden op puzzels, zoals kruiswoordraadsels, cryptogrammen en andere taalgerelateerde raadsels.

Het bevat een lijst van woorden en zinnen, gesorteerd op lengte en soms ook op de letters die al bekend zijn in het puzzelrooster.

Puzzelwoordenboeken zijn handige hulpmiddelen voor puzzelliefhebbers die vastlopen en hulp nodig hebben bij het invullen van lege vakjes in hun puzzels.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

In een puzzelwoordenboek kun je zoeken naar woorden die passen bij de gegeven lettercombinaties en lengtevereisten, waardoor je snel de ontbrekende woorden in je puzzel kunt vinden.

Deze boeken worden vaak uitgegeven in verschillende edities en bevatten duizenden woorden en uitdrukkingen om puzzelaars te helpen bij het oplossen van hun puzzels.

Recente artikelen

Advertisement