1. Dutchkeer » 
  2. Trending » 
  3. Welke spaanse stad is de thuisbasis van real sociedad (3,9) Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Welke spaanse stad is de thuisbasis van real sociedad (3,9) Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel Welke spaanse stad is de thuisbasis van real sociedad (3,9) Letters is SAN SEBASTIAN.

by Zoë

Updated Jun 29, 2024

Advertisement

Welke spaanse stad is de thuisbasis van real sociedad (3,9) Letters Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint "Welke spaanse stad is de thuisbasis van real sociedad (3,9) Letters", kunnen we je de oplossing geven.

Kruiswoordpuzzels zijn een leuke en boeiende manier om je geest actief en gezond te houden. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, maar dragen ook bij aan je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzelhint Welke spaanse stad is de thuisbasis van real sociedad (3,9) Letters is SAN SEBASTIAN.

Antwoord Lengte
SAN SEBASTIAN (3,9) Letters

Definitie SAN SEBASTIAN

Real Sociedad is een voetbalclub die zijn thuisbasis heeft in de stad San Sebastian, die gelegen is in de autonome gemeenschap Baskenland in Spanje.

De club speelt haar thuiswedstrijden in het Anoeta Stadion. San Sebastian staat bekend om zijn prachtige stranden, culinaire hoogstandjes, en het jaarlijkse filmfestival.

Article continues below advertisement
Article continues below advertisement

Dus het antwoord "San Sebastian" past bij de vraag over de thuisbasis van Real Sociedad in het kruiswoordraadsel.

Kruiswoordraadsels dagen je hersenen uit en houden ze actief en betrokken. Ze kunnen u helpen uw geheugen, concentratie en algehele cognitieve functie te verbeteren.

Kruiswoordraadsels stellen u bloot aan nieuwe woorden en zinnen, waardoor u uw woordenschat kunt uitbreiden.

Deelnemen aan een kruiswoordpuzzel kan een ontspannende en plezierige manier zijn om tot rust te komen en even te ontsnappen aan de dagelijkse stress.

Ah, begrepen! Als je "puzzelwoordenboek" bedoelt, dan is dat inderdaad een SAN SEBASTIANige bron om antwoorden op puzzelhints te vinden.

Je kunt een puzzelwoordenboek raadplegen om snel woorden te zoeken die passen bij de gegeven hint. Veel succes met het oplossen van je kruiswoordpuzzel!

Recente artikelen

Advertisement